Hoppa till innehåll

19 Feb workshop – Blixtfotografering

  • av

VTK Foto inbjuder till:
Workshop – Blixtfotografering
Tid: Onsdag 19 Februari kl. 17.30

Plats: Auditoriet ARHK, Arendal

För vägbeskrivning klicka på denna länk:
https://www.hitta.se/kartan?search=Arendals%20All%C3%A9%20F%C3%A4stningsv%C3%A4gen%201%2C%20G%C3%B6teborg%2C%20G%C3%B6teborg&st=single&sst=plc&sids=4000394763&srb=0&s=dc7a0b5b

Välkommen till en blixtworkshop.

Då var det dags att prova på vad vi lärt oss efter föreläsningen med f.d. GP-fotografen Sören Håkanlind. Av Sören fick vi lite tips om hur vi skall ljussätta en bild och nu följer vi upp tipsen med en workshop, där vi testar det vi lärt oss,

På workshopen kommer vi inte att ha med något proffs, eller någon proffsutrusning. Här kommer vi istället att testa och diskutera med varandra vad som kan bli en bra bild beroende på blixtsättning. Blixtuppsättningen blir i form av blixtar från hemmastudio och då vi inte hyrt in någon modell kan det hända att du själv får vara en.

Medtag kamera och har du någon rolig rekvisita för modelluppdraget så ta med det också .

På workshopen kommer vi att ha ett begränsat antal deltagare, och skulle inte platserna räcka till, kommer i första hand den att få en plats, som deltagit på Sörens föreläsning. Om det även bland föreläsningsdeltagarna är fler anmälda än det finns plats till, så blir det först till kvarn som kommer att gälla.


Anmäl deltagande genom att svara på det mail ni fått.

Klubben bjuder på fika.

Välkomna!
VTK Foto Styrelsen

Kommande aktiviteter se, vårprogrammet för 2020:
https://www.vtkfoto.com/program/

Lämna ett svar