Hoppa till innehåll

Blandat om bilder och foto……

  • av

VTK Foto inbjuder till:

Blandat om bilder och foto. Lösryckta tankar och funderingar om mitt fotograferande.

Tid: Torsdag 6 Maj 18:00-19:00 ca
Plats : web via Microsoft Teams

Länk till mötet finn i det mail ni fått 

Vår medlem Mats Elovsson som jobbar mycket med analog teknik kommer att berätta om sitt fotograferande:

Jag kommer att tala om varför jag gillar att fotografera med film, (som jag dock inte gör uteslutande). Hur jag kombinerar andra intressen med mitt fotograferande. Berätta en del om teknik och gamla kameror. Självklart så kommer jag att visa några av mina bilder och resonera runt dessa.

Välkomna!

Mats Elovsson

Anmäl deltagande genom att svara på det mail ni fått.

Välkommen!
VTK Foto Styrelsen 

Lämna ett svar