Hoppa till innehåll

Fototräff Stenkullen

  • av

Tid: Söndag 5 september 11:00
Mötesplats : Parkering vid Stenkullens station

Google maps:
https://goo.gl/maps/hriLwoChQZCdsvRS9

För er som åker kollektivt sök rätt förbindelse via Västtrafik:

https://www.vasttrafik.se/

Hej och välkomna till höstens första klubbaktivitet! Vad kan passa bättre som start på hösten än en promenad längs Säveån och dess forsande vatten? Vi träffas på Stenkullens station den 5/9 och promenerar genom Säveåns naturreservat. Längs vägen finns mycket att fotografera som Hillefors grynkvarn, många olika fågelarter och såklart åns forsar. Var och en avgör själv hur långt man vill gå men ett alternativ är att promenera hela vägen till Floda (ca 5km) och sedan ta tåget hem därifrån eller tillbaka till Stenkullen om du parkerat där. Mer information hittar du hos Länsstyrelsen via länken nedanför. Vi stannar längs vägen för en fika (var och en tar med egen).

Senare i höst har vi ett medlemsmöte där vi kommer att visa bilder för varandra på temat ”Himlen”. Då finns också chansen att visa bilder från den här utflykten.

Kontaktperson för utflykten Mats Elovsson tel: 070 4054730

Anmäl deltagande genom att svara på det mail ni fått.

Välkommen!
VTK Foto Styrelsen

Säveåns dalgång | Länsstyrelsen Västra Götaland (lansstyrelsen.se)

Lämna ett svar